Bu Güzellikler Hepimizin, Birlikte Sahip Çıkalım!
Çenedere Caddesi Asfaltlanıyor
Derinceli Çocuklar Çok Şanslı
Anasayfa > Haberler > Derinceli Öğrenciler Hünerlerini Sergiliyor
Derinceli Öğrenciler Hünerlerini Sergiliyor
Derince'de eğitim veren Cumhuriyet ve Sırrıpaşa ortaokullarında düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarlarında öğrencileri yaptıkları bilimsel çalışmaları sergiledi

Öğrenciler Projelerini Paylaşıyor

TÜBİTAK ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan “Eğitimde İşbirliği Protokolü” kapsamında gerçekleşen 4006 Bilim Fuarları Programı bu kez Derince’de yer alan Sırrıpaşa ve Cumhuriyet ortaokullarında düzenlendi. Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, şube müdürleri, muhtarlar, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımı ile gerçekleşen etkinliklerde öğrenciler hazırladıkları projeleri paylaştı.

Yılmaz ve Bulut, Yalnız Bırakmıyor

Bu fuarlarda hazırlanan projelerin Derince ve ülkemiz için çok önemli olduğunu belirten Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, “Öğrencilerimizin hazırladığı çalışmalar Türkiye’mizin geleceğine ışık tutuyor” dedi. Bilim Fuarı’nda yapılan çalışmaların önemine vurgu yapan Başkan Bulut ise , “Öğrencilerimizin bilimsel çalışmalara gösterdikleri önem ve ortaya çıkarttıkları eserler bizleri mutlu ediyor. Bizler de eğitim camiamıza katkılarımıza devam ederek, çocuklarımızın destekçisi olmayı sürdürüyoruz” dedi.