53 Kişiyi Boğulmaktan Kurtardılar
Millet Bahçesi Derince’ye Çok Yakışacak
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Anlamlı İftar
Başkan Bulut’tan Anlamlı İftar
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, belediyenin kuruluşundan günümüze kadar Derince’ye hizmet eden meclis üyeleri ve muhtarlarla iftar programında bir araya geldi

Geleneksel İftar Organizasyonu

1994 yılında kurulan Derince Belediyesinde bugüne kadar görev yapmış olan meclis üyeleri ve muhtarların katılımıyla gerçekleşen geleneksel iftar programı bu yıl yine büyük ilgi gördü. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un öncülüğünde bu yıl dördüncü kez organize edilen iftar programı Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda gerçekleşti. Bugüne dek ilçeye hizmet eden isimlerin bir araya gelerek hasret giderme imkanı bulduğu iftar programına başta Derince Kaymakamı Akın Yılmaz ve Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, Ak Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, belediye başkan yardımcıları, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, meclis üyeleri ve muhtarlar yoğun ilgi gösterdi.

Her Hizmette Emeğiniz Var

İftara katılan davetlilerle tek tek ilgilenen ve hal hatır soran Başkan Bulut, meclis üyeleri ve muhtarlara katılımları için teşekkür etti. Okunan akşam ezanı ile birlikte oruçlarını açan meclis üyeleri ve muhtarlar, gece boyunca sohbet ederek anılarını paylaştı. İftar programında bir konuşma yapan Başkan Bulut, “Geçmişten günümüze ilçemizde hizmet eden meclis üyelerimiz ve muhtarlarımızla bu akşam bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. 1994’ten bugüne kadar Derince’ye yapılan her hizmette burada bulunan insanların emeği var. Geleneksel hale getirdiğimiz bu iftar programımız bir araya gelmemize de imkan sağlıyor. Bugün Derince’de gerçekleşen değişim ve dönüşümde burada bulunan herkesin imzası var. Sizlerle birlikte Derince’mizi daha da ileriye taşımaya devam edeceğiz” dedi.