Araştırma Hastanesi’ne Ulaşım Rahatlıyor
14.06.2018
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Kadir Gecesi Mesajı
Başkan Bulut’tan Kadir Gecesi Mesajı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayarak, tüm İslam aleminin Kadir Gecesi'ni tebrik etti

Başkan Bulut, yayımladığı mesajında şu ifadelere yer verdi; Rahmet ve mağfiret ayı Ramazan’ın sonuna yaklaşırken Kadir Gecesi’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu yine hep birlikte yaşıyoruz. Yüce Allah tarafından değerli kılınan Kadir Gecesi’nde dua kapılarının sonuna kadar açık olduğunu unutmayalım. Rabbim tutmuş olduğumuz oruçlar ve yapmış olduğumuz ibadetlerle geçirdiğimiz Ramazan ayının bereketini bu gece vesilesiyle taçlandırmamızı nasip etsin inşallah. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’nin başta Derinceli hemşerilerimiz olmak üzere ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin.