EYDEM’de Yüzler Gülüyor
13.11.2018
Anasayfa > Haberler > Başkan Bulut’tan Ramazan Bayramı Mesajı
Başkan Bulut’tan Ramazan Bayramı Mesajı
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı

Vatandaşların bayramını en içten dileklerle kutladığını belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, mesajında şu ifadelere yer verdi; Bayramlarımız, bizlerin millet olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, toplumumuzun en büyük manevi zenginlik kaynakları arasında yer almaktadır. Bizleri birbirimize daha sıkı bir şekilde bağlayan Ramazan ayını tüm manevi güzelliği ile geride bırakırken, Ramazan Bayramı’na kavuşmanın huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde kutlayacağımız Ramazan Bayramının başta Derinceli hemşerilerimiz olmak üzere, ülkemize ve tüm İslam alemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bu vesileyle tüm halkımızı Ramazan Bayramı’nın birinci günü saat 11’de Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenleyeceğimiz bayramlaşma törenine davet ediyorum.