Meclis'te İki Madde Görüşüldü
06.11.2018
Anasayfa > Haberler > Hedef Daha Yeşil Bir Derince
Hedef Daha Yeşil Bir Derince
Derince Belediyesi ekipleri yeşil ve mavi tonlarının en güzel şekilde yansıdığı ilçede yaz dönemi ile birlikte parklar ve yeşil alanları elden geçiriyor

Yeni Bir Park Daha
Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz dönemi ile birlikte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Yeşilin tüm güzelliklerini gözler önüne sermek amacıyla çalışmalarına devam eden Derince Belediyesi ekipleri, ilçede muhtelif alanlarda çocuklar için yeni parklara da imza atıyor. Bu kapsamda Sırrıpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi üzerindeki alana da belediye ekipleri tarafından yeni bir park inşa ediliyor. Düzenlemelerinde son aşamaya gelinen çocuk parkında peyzaj düzenlemeleri yapıldı.

Banklara Zarar veriliyor

İçerisinde çocuk oyun grupları, spor aletleri ve piknik masalarının da yer alacağı park ile Derinceliler yeni bir dinlence merkezine daha kavuşmuş olacak. Öte yandan vatandaşların dinlenmesi ve ailecek hoşça vakit geçirebilmesi amacıyla ilçede yapılan bu hizmetlere karşı bazı bilinçsiz kişilerce parklarda bulunan kamelya ve banklara zarar veriliyor. Parklardaki bankların bakımı yapılarak yeniden boyandığını belirten belediye yetkilileri, bu tür olumsuz durumlara karşı vatandaşları daha duyarlı olmaya davet ediyor.