Sporun Merkezi Derince
04.07.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’ye Yeni Park ve Yeşil Alan
Derince’ye Yeni Park ve Yeşil Alan
Derince Belediyesi ekipleri gerçekleştirdiği çalışmalar neticesinde ilçeye yeni parklar ve yeşil alanlar kazandırmaya devam ediyor

Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bir yandan ilçedeki mevcut parklarda ve yeşil alanlarda bakım, onarım ve yenileme çalışmalarına devam ederken bir yandan da çocukların ve ailelerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde huzurla vakit geçirebilecekleri bölgeler oluşturuyor. Geçtiğimiz günlerde Sırrıpaşa Mahallesi’nde yapımı tamamlanan yeni parkı hizmete sunan ekipler bu kez Mersincik Mahallesi Menderes Caddesi’nde yoğun bir mesai harcıyor. Yaklaşık 3 bin metrekarelik bir alanda yeni park ve yeşil alan oluşturan Derince Belediyesi ekipleri peyzaj çalışmalarının tamamlanması sonrasında oluşturulacak oyun grubu, oturma ve spor alanlarıyla bölge halkının en güzel şekilde vakit geçirebileceği yemyeşil bir parkı hizmete sunmaya hazırlanıyor.