AK Parti Derince’den Teşekkür Programı
13.07.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Temizlik Mesaisi
Derince’de Temizlik Mesaisi
Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, devam eden çalışmalar kapsamında ilçe genelinde titiz bir temizlik işlemi gerçekleştiriyor

Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe halkının temiz ve sağlıklı bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için yoğun bir mesai harcıyor. İlçe genelinde yer alan caddeler ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışmalarına devam eden ekipler, bu kez Deniz Mahallesi’ni pırıl pırıl bir görünüme kavuşturmak için uğraş veriyor. Kaldırımlarda ve yol kenarlarında yer alan otların kürenmesi ile işlemlere başlayan belediye ekipleri temizlik çalışması sonrasında caddelerde ve sokaklarda yıkama yapıyor. Bunun yanında Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri atık ve molozları da toplayarak daha temiz bir Derince için çalışmalara ara vermeden devam ediyor.