Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu'ndan Vize Açıklaması
Derince Geri Dönüşümde de Öncü
Anasayfa > Haberler > Sırrıpaşa Mahallesi'ne Çok Şık Bir Park
Sırrıpaşa Mahallesi'ne Çok Şık Bir Park
Yeşilin ve mavinin tonunun en güzel şekilde yansıdığı Derince'de yaz dönemi ile birlikte hem yeni parklar yapılıyor hem de yeşil alanlar elden geçiyor

Harikalar Sahili ve Mesire Alanları

Sadece çocukların değil büyüklerin de keyifle vakit geçirebildiği Harikalar Sahili, Çenedere, Çınarlıdere ve Kaşkaldere gibi mesire alanları ile göz kamaştıran Derince, yeşil alan ve park düzenlemeleri ile de adından söz ettiriyor. Doğanın tüm güzelliklerini ilçe halkına yansıtmak isteyen Derince Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz döneminde de bakım, onarım, temizlik ve yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Çocuklar İçin Bir Park Daha

Bu kapsamda ilçedeki muhtelif noktalarda çocuklar için yeni parkları hizmete sunan Derince Belediyesi ekipleri son düzenlemeyi ise Sırrıpaşa Mahallesi Piri Reis Caddesi’nde yaptı. İçerisinde çocuk oyun grupları ve spor aletlerinin yer aldığı parkın peyzaj düzenlemeleri de tamamlandı. Mahalle sakinleri de bölgeye kazandırılan park nedeniyle başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere, yetkililere teşekkürlerini iletti.