Ekonomik Savaşa Bir Destek de Derince’den
Elektronik Ürünlerine Boykot Uygulayacağız
Anasayfa > Haberler > Derince’nin Geleceğine Birlikte İmza Attık
Derince’nin Geleceğine Birlikte İmza Attık
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un öncülüğünde ilçedeki muhtarlar ve STK temsilcilerinin katılımlarıyla düzenlenen toplantılarda ilçeye değer katan projeler ortaya çıkıyor

Kentin Dinamikleri ile Bir Araya Geliyor

Hayata geçirdiği projelerle Derinceyi herkesin yaşamaktan mutluluk duyduğu bir kent haline getiren Başkan Bulut, toplumun tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geride kalan dört yıllık süreçte ilçeye kazandırdığı projeleri belirlerken istişareye büyük önem veren Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaptığı rutin toplantılarda kentin dinamikleri ile bir araya geliyor. Başkan Bulut, son olarak Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda düzenlenen toplantıda ilçedeki muhtarlar, hemşehri ve yöre derneklerinin başkan ve yöneticileri ile bir araya geldi.

Derince’yi Marka Kent Haline Getirdik

İlçede hizmete sunulan projelerin değerlendirildiği ve yeni fikirlerin ortaya çıktığı toplantıların önemine değinen Başkan Bulut, “Düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz bu toplantılarda hem sorunlarımızı tespit edip, hem de yeni projelerimizi geliştirme imkanı buluyoruz. Bugüne kadar hizmete sunduğumuz eserlerimizde sizlerin de imzası var. Derince’nin geleceğine hep birlikte imza attık. Kentimizin yararına olan fikirlere sonuna kadar açığız. Hizmete sunduğumuz ve yapımı devam eden projelerimizle birlikte Derince’mize en güzel şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.