Devlet Olarak Ne Gerekiyorsa Yapacağız
Kayıplar Devletimiz Tarafından Karşılanacak
Anasayfa > Haberler > Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Mesajlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Önemli Mesajlar
Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allahımız var." dedi

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran seçimlerinin ardından, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sisteminin ilk "başkanı" olarak baba ocağı Rizenin Güneysu ilçesine geldi.

İlçeye gelişinde Merkez Cami önünde aracından inen ve kendisini bekleyen vatandaşları selamlayan Erdoğan, "Bu saate kadar bizleri beklediniz. Biz de yoğun çalışma içerisinde yeni dönemin hazırlıklarını yapıyoruz. Bir taraftan dünyanın dört bir yanına gidiyoruz, geliyoruz. Ülkemizi inşallah yeni döneme çok daha farklı hazırlamanın gayreti içerisindeyiz." ifadelerini kullandı.

Başkan Erdoğan, Rize, Trabzon, Giresun ve Ordudaki sel afetlerinde mağduriyet yaşayanlara şahsı ve milleti adına "geçmiş olsun" dileğinde bulunarak, "Bu mağduriyetlerin hepsini Allahın izniyle tabii ki kaldırırız. Zira bu devlet, bu millet güçlüdür." değerlendirmesini yaptı.

Sel felaketinde hayatını kaybeden vatandaşa Allahtan rahmet dileyen Erdoğan, ailesine sabır temenni etti.

"Çok çalışacağız, çok koşacağız"

"Rabbim beterinden korusun." diyen Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah, ülkemizi, 81 vilayetiyle çok daha modern bir hale getirmenin gayreti içinde olacağız. Şunu bilin; bugün dünden daha iyiyiz, yarın bugünden de iyi olacağız. Hiç bundan endişeniz olmasın. Çeşitli kampanyalar sürdürülüyor. Bu kampanyalara kulak asmayın. Şunu unutmayın, onların dolarları varsa bizim de halkımız, hakkımız, Allahımız var. Bizler çok çalışıyoruz. 16 yıl önce neydik, bugün neyiz. İnşallah sizlere sabır, gayret diliyorum. Çok çalışacağız, çok koşacağız. İnşallah 2023e farklı gireceğiz. Benim buna imanım, inancım var. 24 Haziranda siz bizi yalnız bırakmadınız."

Erdoğan, Rizede cumartesi günü saat 15.00te halka hitap edeceğini, AK Parti Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısının yapılacağını dile getirerek, "Hep birlikte geleceğe emin adımlarla yürüyeceğiz. Sizleri çok daha fazla meşgul etmek istemiyorum. Ben de sizlere dua ediyorum. Allaha emanet olunuz." diye konuştu.

Hitabının ardından vatandaşlarla bir süre sohbet eden Erdoğan, ardından ikametine geçti.

Konuşmanın yapıldığı bölgede, AK Parti İlçe Başkanlığı binasına asılan ve Erdoğanın fotoğrafının yer aldığı "Haydi Rize Başkanına sahip çık" yazılı pankart dikkati çekti.

Vatandaşlar, Erdoğanı büyük Türk bayrağı açarak karşıladı.