Elektronik Ürünlerine Boykot Uygulayacağız
Yurt İçinde 790 Civarında Terörist Var
Anasayfa > Haberler > Derince’de Sivrisineklerle Yoğun Mücadele
Derince’de Sivrisineklerle Yoğun Mücadele
Yağışlı havalar nedeniyle kent genelinde yoğunlaşan sivrisineklere karşı mücadele başlatan Derince Belediyesi ekipleri, çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor

Bu yıl havaların yağışlı geçmesi dolayısıyla üremek için daha uygun koşullar bulan sivrisineklere karşı kent genelinde yoğun bir mücadele veriliyor. Bu kapsamda Derince’de de Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Derince Belediyesi ekipleri birlikte hareket ederek, sivrisineklere karşı yoğun bir ilaçlama çalışması yapıyor. İlçede yer alan bina bahçelerinde bulunan ve sivrisineklerin üremesine neden olan içi su dolu variller, bidonlar ve kovalar ilaçlama ekipleri tarafından boşaltılıyor. Gerekli ilaçlamaların ardından ise konu ile ilgili vatandaşlara bilgi verilerek çalışmalara aralıksız olarak devam ediliyor.