Aygün: Sizler Bize Şehitlerimizin Emanetisiniz
20.05.2019
Anasayfa > Haberler > Erkuzu Kasap Izgara Hizmete Açıldı
Erkuzu Kasap Izgara Hizmete Açıldı
Derince'de hizmet verecek olan Mehmet Kuzu'nun sahibi olduğu Erkuzu Kasap Izgara'nın açılışını Başkan Bulut yaptı

Derince Sırrıpaşa Mahallesi Denizciler Caddesi Çınar Sokak No: 172 adresinde hizmet verecek olan Erkuzu Kasap Izgara’nın açılışını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, yaparken, çevre esnafı ve Derinceliler de açılışa yoğun ilgi gösterdi. Okunan duaların ardından Başkan Bulut’un hayırlı olsun temennisiyle açılan Erkuzu Kasap Izgara, 90 m2’lik alanda dört personeli ile hizmet verecek. Yeni iş yerlerinde Derince halkına hizmet vermekten mutluluk duyacaklarını ifade eden işletme sahibi Mehmet Kuzu, 2231061 numaralı telefondan ev ve işyerlerine paket servis imkanı da sunduklarını ifade etti.