Marketlerde Poşetler 25 Kuruş Oluyor
12.11.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Konteynerler Dezenfekte Ediliyor
Derince’de Konteynerler Dezenfekte Ediliyor
Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki 17 mahallede yer alan çöp konteynerlerini yıkayarak, dezenfekte ediyor

Derince genelinde yoğun bir şekilde devam eden temizlik çalışmaları yaz aylarında daha da hız kazanmış durumda. Bu kapsamda Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçe genelindeki 17 mahallede temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Mahallelerdeki muhtelif cadde ve sokaklardaki yaklaşık 3 bin çöp konteynerinin dezenfekte işlemini gerçekleştiren ekipler, böylece kötü kokuları tamamen yok ederken, vatandaşlar için daha hijyenik bir ortam sağlıyor. İlçedeki 17 mahallenin tamamında gerçekleşecek olan çalışmalar vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanıyor.