Amerika ile İş Birliğimiz Daha da Güçlenecek
19.09.2018
Anasayfa > Haberler > Derince Geri Dönüşümde de Öncü
Derince Geri Dönüşümde de Öncü
Geri dönüşüme yönelik önemli çalışmaların hayata geçtiği Derince'de yılın ilk yedi aylık bölümünde 82 ton cam atık toplanarak önemli bir rakama ulaşıldı

Geri dönüşüm noktasında önemli çalışmalara imza atan Derince Belediyesi’nin cam atık toplama kampanyasına olan ilgi her geçen gün artıyor. Çevre ile ilgili yaptığı projelerle adından söz ettiren Derince Belediyesi’nin uygulamasıyla ilçedeki çeşitli merkezlere ve eğitim kurumlarına 80 adet cam toplama kumbaraları yerleştirilmişti. Yılın ilk yedi aylık bölümünde 82 ton cam atığın toplandığı Derince’de uygulamaya gösterilen ilgi memnuniyet verici. Uygulama ile Derinceliler, kullanmadıkları meşrubat şişelerini, cam ürünlerini, her türlü konserve kavanozlarını, cam toplama kumbaralarına atabiliyor. Geri dönüşümün önemine vurgu yapan Derince Belediyesi yetkilileri, cam kumbaralara cam ürünler dışında herhangi bir atık atılmaması noktasında vatandaşlardan duyarlılık beklediklerini ifade etti.