Dolar Düştü, Çenesuyu İndirim Yaptı
Sağlıkta Millileşme Savunma Sanayi Kadar Önemli
Anasayfa > Haberler > Vizyon Projelerin Merkezi Derince
Vizyon Projelerin Merkezi Derince
Başkan Bulut'un ilçeye kazandırdığı projelerle her geçen gün gelişen ve büyüyen Derince'de geride kalan dört yıllık süreçte birbirinden önemli eserler hizmete sunuldu

Bir yandan altyapı ve üstyapı çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiği Derince’de diğer taraftan da vizyon projeler bir bir hizmete sunuluyor. Geride kalan dört yıllık süreçte ilçeye değer katan birbirinden önemli projelere imza atan Başkan Bulut’un girişimleri ile Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu, İshakçılar Er Meydanı ve Spor Kompleksi, İbni Sina Mahalle Konağı, Şehit Emre Kaan Arlı Çok Amaçlı Spor Salonu, 20 metrelik alternatif yol, viyadükler, Dümbüldek Pınarı Mesire Alanı ve İshakçılar Kültür Merkezi tamamlanarak Derince’ye kazandırıldı.