Burs ve Kredi Başvuru Sonuçları Açıklandı
Bulut: Derince’mizi 2023’e Taşıyoruz
Anasayfa > Haberler > Bir Kapalı Pazar’dan Çok Daha Fazlası
Bir Kapalı Pazar’dan Çok Daha Fazlası
Derince'de yapımı devam eden Kapalı Pazar, eski usul alışveriş geleneğini, şehir ve yaşam standartlarına daha uygun hale getirecek

İlçemize değer katacak olan Kapalı Pazar projesinde çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor. Çağın gereklerine uygun olarak modern bir şekilde inşa edilen Yenikent Kapalı Pazar projesinin kaba inşaatı tamamlanmak üzere. Çok amaçlı olarak faaliyet gösterecek Kapalı Pazar, pazar hizmetinin verileceği günün haricindeki diğer 6 gün boyunca otopark olarak vatandaşların kullanımına sunulacak. Toplam üç kattan oluşacak olan Kapalı Pazar’ın bünyesinde düğün salonları, restaurant ve kafeterya, kütüphane, kurs merkezleri ve eğlence merkezi gibi sosyal donatılar yer alıyor.