Engelsiz Hayaller Ebruya İşlendi
Türkiye'nin Uzaktan Kumandalı Piyadeleri Geliyor
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Zirveyi Sevdi
Belediye Derincespor Zirveyi Sevdi
Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta mücadele veren Belediye Derincespor, ikinci haftanın ardından grupta topladığı altı puanla zirvede yer alıyor

BAL 9. GRUP PUAN DURUMU

İki Haftada 6 Puan

Sezona iyi bir hazırlık dönemi geçirerek başlayan Belediye Derincespor, yer aldığı Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta zirveye damgasını vurmayı başardı. İlk hafta mücadelesinde sahasında kentlisi B. Derbentspor’u 5-0’lık skorla mağlup eden Belediye Derincespor, ikinci hafta deplasmanda konuk olduğu Bozüyük Vitraspor’u da 3-0 gibi net bir skorla mağlup edip puanını altıya yükseltmişti.

Sultangazi Maçı Ertelendi

İki karşılaşmada rakip filelere 8 gol bırakan ve kalesinde henüz gol görmeyen Belediye Derincespor, grubunda liderlik koltuğunda yer alıyor. Öte yandan Belediye Derincespor’un hafta sonu sahasında oynayacağı Sultangazispor müsabakası ise Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 31 Ekim tarihine ertelendi. Erteleme ile ilgili kararın Sultangazispor’da Amatör Milli Takım’da forma giyen iki oyuncunun yer alması nedeniyle gerçekleştiği belirtildi.