Başkan Aygün’den Esnaflara Teşekkür Ziyareti
19.05.2019
Anasayfa > Haberler > Serhat İlleri Aşure Dağıttı
Serhat İlleri Aşure Dağıttı
Merkezi İbni Sina Mahallesi'nde bulunan Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği'nin düzenlediği aşure etkinliğine katılım yoğun oldu

Derince’de faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşları arasında yer alan Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği’nin düzenlediği aşure programı dernek üyelerinin yoğun ilgisine sahne oldu. Merkezi İbni Sina Mahallesi’nde yer alan Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği’nin düzenlediği programın ev sahipliğini dernek başkanı Nejdet Karataş ve yönetim kurulu üyeleri yaptı. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Karataş, STK’lara yönelik desteklerinden ve programa katılımlarından dolayı Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a teşekkür etti. Konuşmanın ardından Serhat İlleri Kars-Ardahan-Iğdır Dayanışma Derneği yönetimi tarafından konuklara aşure ikramında bulunuldu.