Başkan Bulut: Derince'miz 2023’e Hazır
Mutluluğa Engel Yok
Anasayfa > Haberler > Bulut: Ne Söz Verdiysek Yerine Getirdik
Bulut: Ne Söz Verdiysek Yerine Getirdik
Yerel ve ulusal basının temsilcileri ile bir araya gelen Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geride kalan 4 buçuk yıllık süreçte ilçeye kazandırdıkları projeleri yerinde anlattı

Vizyon Projeleri Hizmete Sunduk

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, geride kalan dört buçuk yıllık süreçteki projelerini anlattığı basınla buluşmasında kentimizin yerel ve ulusal medya temsilcileri ile bir araya geldi. İlk olarak Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda basın mensupları ile buluşan Başkan Bulut, bu kompleksin ilçeye değer katan prestij bir proje olduğuna vurgu yaptı. Yelken Kafe’nin açılışıyla birlikte Körfez’in en gözde projeleri arasındaki yerini aldığını belirten Başkan Bulut, “Yelken Kafe projemiz seçim vaatlerimizde yoktu. Ancak göreve geldikten sonra bu projemizi hayata geçirme kararı aldık. Bir yandan altyapı çalışmalarımızı sürdürürken diğer taraftan da vizyon projelerimizi hizmete sunmaya devam ediyoruz” dedi.

Projelerimiz Artık Birer Kalıcı Eser

Başkan Bulut, Yelken Kafe’de gerçekleşen buluşmanın ardından basın mensupları ile birlikte sırasıyla Dumlupınar Spor ve Rekreasyon Alanı, Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu, 1071 AK Merkez, Yenikent Kapalı Pazar, Hoca Ahmet Yesevi Camii ve Çenesuyu’nu ziyaret ederek, yapılan çalışmalarla ilgili yerinde açıklamalarda bulundu. Derincelilere verdikleri tüm sözleri tutmanın huzur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirten Başkan Bulut, “Seçim beyannamemizde belirttiğimiz projelerimizi bugün artık birer kalıcı eser haline dönüştürdük. Bazı projelerimizde ise çalışmalarımız devam ediyor. Bunların dışında artı projelerimizi de inşa ederek, halkımızın hizmetine sunduk. ” dedi.