Sağlıkta Millileşme Savunma Sanayi Kadar Önemli
07.11.2018
Anasayfa > Haberler > Derince’de Fırsatçılara Geçit Yok
Derince’de Fırsatçılara Geçit Yok
Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fahiş fiyat uygulamasının önüne geçmek için ilçedeki işletmelerde denetimlerde bulunuyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın fırsatçılara yönelik tedbirler alınması konusundaki uyarısının ardından ülke genelinde olduğu gibi Derince’de de zabıta ekipleri işletmelere yönelik denetimlerini sürdürüyor. Son dönemde ülkemizde meydana gelen döviz kurundaki yüksekliği fırsat bilerek, yaşanan ekonomik dalgalanmadan dolayı mal ve hizmet maliyetlerinde haksız kazanç sağlayan işletmelere yönelik yapılan denetimler Derince Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. İlçe genelindeki bakkal, market ve alışveriş merkezlerinde etiket, tarife ve fiyat kontrolü denetimleri yapan ekipler, vatandaşların şikayetlerini 153 numaralı telefona bildirebileceklerini belirttiler.