Başkan Bulut'tan Basın Onur Günü Mesajı
14.01.2019
Anasayfa > Haberler > Derince’de Çok Önemli Panel
Derince’de Çok Önemli Panel
AK Parti Kocaeli Milletvekili ve MKYK Üyesi Emine Macit Zeybek'in konuşmacı olarak katılacağı Müge Uçar'ın 'Kocaeli'ye Kadın Eli Değecek; Kadının Sesi Kocaeli' konulu paneli Derince'de yapılacak

Yelken Kafe’de Düzenlenecek

Kocaeliye Kadın Eli Değecek; Kadının Sesi Kocaeli programları kapsamında daha önce Gölcük ve Körfezde paneller yaparak; binlerce kadını panelde buluşturan Araştırmacı-Yazar Müge Uçar, 3. programını Derincede düzenleyecek.  Derince Belediyesi ve Kocaeli Üniversitesi’nin katkılarıyla gerçekleşecek olan panel 20 Ekim Cumartesi günü (Bugün) saat 15.30’da Derince Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu’nda yapılacak.

Emine Macit Zeybek Katılıyor

Kadının Siyasetteki Yeri konulu panele; panelist olarak Adalet ve Kalkınma Partisi Kocaeli Milletvekili-MKYK Üyesi Av. Emine Macit Zeybek;  Kocaeli Üniversitesi Siyaset Bölümü Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Tuba Doğan, Sabancı Ortakları ve Çalışanları İlkokulu Müdürü Selila Karagülle Çelik, Sırrıpaşa Mahalle Muhtarı Hülya Yıldırım ve Gazeteci Süriye Çatak Tek katılacak. Panele herkesin davetli olduğunu belirten moderatör Müge Uçar, çok önemli bilgilerin katılımcılarla paylaşılacağını ifade etti.