EYDEM’de Yüzler Gülüyor
13.11.2018
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor Liderlik Aşkına
Belediye Derincespor Liderlik Aşkına
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Derincespor erteleme maçında bugün Sultangazi Belediye ile karşı karşıya gelecek

Bölgesel Amatör Lig’de bu yıl şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Derincespor erteleme maçında sahasında Sultangazi Belediye ile karşı karşıya gelecek. Ligin üçüncü haftasında oynanması gereken müsabaka İstanbul ekibinin bazı futbolcularının amatör milli takım kampında olması nedeniyle ertelenmişti. Derince Belediyesi doğal çim sahada oynanacak bugünkü karşılaşmanın başlama saati 14.00 olarak açıklandı.  Ligde oynadığı beş karşılaşmada elde ettiği üç galibiyet ve iki beraberlikle 11 puana ulaşan Belediye Derincespor, Sultangazi Belediyespor’u mağlup ettiği taktirde grubun yeni lideri olacak.