Marketlerde Poşetler 25 Kuruş Oluyor
12.11.2018
Anasayfa > Haberler > Gümüşhanelilerden Başkan Bulut’a Davet
Gümüşhanelilerden Başkan Bulut’a Davet
Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve yönetim kurulu üyelerini konuk etti

Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Köksal Kara ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a bir nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Dernek bünyesinde yapılan çalışmaların aktarıldığı görüşmede Kara, Başkan Bulut’u 8-11 Kasım tarihleri arasında Uluslararası Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek Gümüşhane Tanıtım Günleri programına davet etti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da derneklerin toplumsal mutabakatın en önemli yapı taşları olduğunu belirterek “Vakfınızın başarılı faaliyetlerini bizler de takip ediyor ve destekliyoruz. Bu vesileyle düzenleyecek olduğunuz programa davet ettiğiniz için teşekkür ediyorum” dedi.