Derince İHL Spor Salonu’nda Sona Doğru
30.11.2018
Anasayfa > Haberler > Çenesuyu Kapılarını Öğrencilere Açtı
Çenesuyu Kapılarını Öğrencilere Açtı
Derince'de eğitim veren Şükrü Aracı İlkokulu'nun 2-C sınıfı öğrencileri Çenesuyu’nu ziyaret ederek burada yapılan çalışmaları yerinde görme imkanı buldu

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un yaptığı yatırımlarla büyüyen ve pazar payını arttıran Çenesuyu A.Ş. bölgenin en önemli markaları arasında yer alıyor. Derince Belediyesi’nin yan kuruluşu olan ilçenin en önemli değeri Çenesuyu’nun depolandığı tesisleri yerinde görmek isteyen Şükrü Aracı İlkokulunun 2-C sınıfı öğrencileri de öğretmenleri Hezel Yıldız öncülüğünde Çenesuyu A.Ş.’nin konuğu oldular. Burada tesisin işleyişi ile ilgili yetkililerden bilgi alan minik öğrenciler hem tesisleri yakından görme imkanı buldu hem de meraklarını giderdiler.