Yesevi Camii'nde Çalışmalar Sürüyor
41 Milyon Kere Maşallah
Anasayfa > Haberler > Derinceli Hafızlar, Belgelerini Aldı
Derinceli Hafızlar, Belgelerini Aldı
Derince'de eğitim veren Cımbızlar Kur'an Kursu’nda hafızlık sürecini tamamlayan 20 öğrenci, hafızlık icazetini aldı

Derince Müftülüğü’nün Derince Belediyesi’nin katkılarıyla düzenlediği hafızlık icazet programında 20 hafız belgelerine kavuştu. Cımbızlar Kuran Kursu’nda düzenlenen ve yoğun ilgi gösterilen törene Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Kurulu Üyesi Davut Kaya, İl Müftü Vekili Burhan Bilgin, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Osman Karabayır, Diyanet-Sen Kocaeli Şube Başkanı Selami Tarcan, Çenedağ Mahalle Muhtarı Osman Koçyiğit, Diyanet-Sen Derince Temsilcisi Çetin Kıranşal, Cımbızlar Kuran Kursu Müdürü Selahattin Uçar, hocalar Ali Kemal Yaşar, Halit Soy, Mehmet Eke ve Zakir Terzi ile Kuran Kursu öğrencileri ve veliler katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda hafızlara icazet belgeleri takdim edildi. Törene katılan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da “Kıymetli hafızlarımızı tebrik ediyor ve yetişmelerinde emeği geçen tüm hocalarımızı gönülden kutluyorum.” dedi.