Yemeğe Sevgilerini Katıyorlar
05.12.2018
Anasayfa > Haberler > Mutluluğa Engel Yok
Mutluluğa Engel Yok
Derince Belediyesi Engelsiz Yaşama Destek Merkezi'nin (EYDEM) Dünya Engelliler Günü dolayısı ile düzenlediği program coşku içerisinde geçti

Derince’de Özel Bir Program

Derince’deki engelli bireylerin ve ailelerinin toplumsal hayat içerisinde daha fazla yer almaları amacıyla hizmet veren Engelsiz Yaşama Destek Merkezi’nde (EYDEM) Dünya Engelliler Günü dolayısı ile çok özel bir program düzenlendi. Yenikent Mahallesi’nde yer alan kurs merkezinde düzenlenen etkinliğe Derince Belediye Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Lokman Karaaslan, EYDEM yetkilileri, usta öğreticiler, engelli bireyler ve aileleri katıldı.

Asıl Engel Yüreklerdedir

Kursiyerlere ve ailelerine bu anlamlı gün dolayısıyla çeşitli hediyeler veren, sonrasında EYDEM’de yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Yardımcısı Ayşe Mamat, “Bizler Derince Belediyesi olarak EYDEM bünyesinde hem ailelerimize hem de çocuklarımıza destek olmaya gayret ediyoruz. Biz sadece bugün değil her zaman sizlerin yanındayız. Asıl engel yüreklerdedir. EYDEM çatısı altında engelli ailelerimizin hayatlarını kolaylaştırmak için ne yapılması gerekiyorsa yerine getiriyoruz” dedi.