Derinceliler 'Şiddete Hayır' Dedi
29.11.2018
Anasayfa > Haberler > Teğmen Sarıdağdan Başkan Bulut’a Ziyaret
Teğmen Sarıdağdan Başkan Bulut’a Ziyaret
İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'u makamında ziyaret etti

Geçtiğimiz aylarda Derince İlçe Jandarma Komutanlığı görevine atanan Teğmen Mahir Sarıdağ, ilçe genelinde protokolle tanışma ziyaretleri gerçekleştiriyor. İlçe Jandarma Komutanlığı görevini devraldıktan sonra nezaket ziyaretlerine başlayan Teğmen Mahir Sarıdağ, bu kez Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Ziyarette, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mahir Sarıdağ’a yeni görevinde başarılar dileyen Başkan Bulut, “Bizler yaptığımız projelerimizle halkımıza hizmet ederken, güvenlik güçlerimiz de ülkemizin huzuru için canlarını ortaya koyuyor. Bu vesileyle memleketimizin huzuru için görev yapan tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.