Başkan Aygün’den Kurban Bayramı Mesajı
Derince’de İhaleye Yoğun Katılım
Anasayfa > Haberler > Derince’de Temizlik Mesaisi Sürüyor
Derince’de Temizlik Mesaisi Sürüyor
Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelindeki tüm mahallelerde titiz bir temizlik çalışması gerçekleştiriyor

İlçe halkının daha ferah ve temiz bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için gayret gösteren Derince Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelindeki tüm cadde ve sokaklarda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Belirlenen program dahilinde ilçedeki temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler, son olarak Çınarlı Mahallesi’ni de daha temiz bir görünüme kavuşturdu.  İlk etapta kaldırımlarda yer alan otların kürendiği çalışmalarda, caddeler ve sokaklar araçlarla yıkandı. İlçedeki tüm cadde ve sokaklarda ot küreme, temizleme ve yıkama yaparak kaldırımları ve yolları pırıl pırıl bir şekilde halkın hizmetine sunan belediye ekipleri daha temiz bir Derince için çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.