Derince Baharda Bir Başka
Derince-Körfez Yollarına Bakım ve Onarım
Anasayfa > Haberler > Eğitimcilerden Başkan Bulut’a Teşekkür
Eğitimcilerden Başkan Bulut’a Teşekkür
Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Kader Yılmaz ile okul aile birliği üyeleri, Başkan Bulut’u ziyaret ederek eğitime olan katkıları dolayısıyla teşekkür etti

Derince’de eğitim veren kurumların hem eğitici faaliyetlerine destek olan hem de okulların fiziksel eksiklerinin giderilmesini sağlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’a Seka Çocuk Dostları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından teşekkür ziyareti gerçekleşti. Başkan Bulut’un yanı sıra belediye başkan yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat ve Osman Ergin’in de yer aldığı ziyarette okul müdürü Kader Yılmaz ve okul aile birliği üyeleri de hazır bulundu.  Ziyarette müdür Yılmaz, ilçedeki eğitim kurumlarına yönelik destekleri dolayısıyla Başkan Bulut’a ve Derince Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti. Başkan Bulut da yaptığı konuşmada okullara ve öğrencilere yaptıkları katkıları kendi asli işleri gibi gördüklerini belirterek, ziyaretleri dolayısıyla konuklarına teşekkür etti.