Milli Heyecan Derince'de Yaşandı
11.06.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün ile Gönül Belediyeciliği Başladı
Aygün ile Gönül Belediyeciliği Başladı
31 Mart tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler seçimlerinde halkın teveccühüyle Derince Belediye Başkanlığı görevine seçilen Zeki Aygün, mazbatasını aldıktan sonra görevine başladı

Birbirinden Önemli Görevlerde Bulundu

TBMM bünyesinde 24, 25 ve 26. dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili olarak başarıyla görev yapan Zeki Aygün, 31 Mart seçimleri ile birlikte belediye başkanı olarak seçildiği Derince’deki yeni görevine mazbatasını aldıktan sonra, düzenlenen törenle başladı. Yerel seçimlerde 40 bini aşkın Derinceli’nin oyunu alarak başkanlık koltuğuna oturan Zeki Aygün’ün görevine başladığı ilk günkü programa AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarlar, Cumhur İttifakı ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kolları yöneticileri, teşkilat mensupları ve ilçe halkı yoğun ilgi gösterdi.

Halkımızın Yanında Olmaya Devam Edeceğiz

AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu’nun çiçek takdim ettiği Başkan Zeki Aygün, Derince’ye gönül belediyeciliği ekseninde hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek “Seçim yarışı artık geride kaldı ve halkımız bize ilçemizi yönetmek için yetki verdi. İnşallah Derince’miz için hayırlı hizmetlere imza atarız. Meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla ve halkımızla istişare ederek Derince’mize birlikte katkı sunacağız. Meclis üyelerimizi aynı zamanda yerel milletvekillerimiz olarak değerlendirebiliriz. El birliği içerisinde her zaman halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. İlk meclis toplantımızı önümüzdeki günlerde yaparak çalışmalarımıza başlayacağız. Seçim süreci boyunca ortaya koyduğumuz projelerimizi bir bir planlayıp uygulamaya geçireceğiz. Bundan sonra vakit Derince’mize hizmet etme vakti. Rabbim çıkmış olduğumuz bu yolda yar ve yardımcımız olsun.” dedi.