Derince’de Öğrenciler Yararına Kermes
19.04.2019
Anasayfa > Haberler > Taha Akgül Altın Madalya Kazandı
Taha Akgül Altın Madalya Kazandı
Avrupa Güreş Şampiyonası erkekler serbest stil 125 kilo finalinde Gürcü Geno Petriashvili'yi yenen Taha Akgül, altın madalya kazandı

Avrupa Güreş Şampiyonasında milli sporcu Taha Akgül, erkekler serbest stil 125 kiloda altın madalyanın sahibi oldu.

Romanyanın başkenti Bükreşte gerçekleştirilen şampiyonada, erkekler serbest stil 125 kilo final mücadelesinde Gürcü Geno Petriashviliyi 7-0 mağlup eden Taha Akgül, Avrupa şampiyonluğuna ulaştı.

Taha Akgül, 7. kez Avrupa şampiyonu olarak önemli bir başarıya imza attı.

Bakan Kasapoğlu, Taha Akgülü kutladı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Avrupa Güreş Şampiyonasında altın madalya alan Taha Akgülü tebrik etti.

Kasapoğlu, Twitter hesabındaki kutlama mesajında, "7. kez Avrupanın en iyisi olan ve kazandığı başarılarla daima bizleri gururlandıran şampiyon sporcumuz Taha Akgülü kutlarım." ifadelerine yer verdi.

Bakan Kasapoğlunun ayrıca Taha Akgülü telefonla arayarak tebrik ettiği belirtildi.