Başarının Mimarı Kadınlarımızdır
16.04.2019
Anasayfa > Haberler > Ortak Akıl ve Katılımcılık Anlayışıyla Çalışacağız
Ortak Akıl ve Katılımcılık Anlayışıyla Çalışacağız
Başkan Büyükakın, yoğun çalışma temposunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya geliyor

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, 31 Mart mahalli idareler seçimleri sonrasında yoğun çalışma temposunun yanı sıra kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle de bir araya geliyor. Büyükakın son olarak Bilecik Şeyh Edabali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Taş, Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürü Rasim Çelik ve İlçe Milli Eğitim Müdürleri, İl Defterdarı Dursun Ali Özel, Vergi Dairesi Başkanı Ayhan Yaman ve Sakarya Üniversitesi Tarih Bölümü hocalarından Prof. Dr. Haluk Selvi’yi makamında konuk etti.

“GENÇLERİMİZE GÜZEL BİR GELECEK HAZIRLAYACAĞIZ”

Görüşmelerde devletin tüm kurumları ile birlikte halka hizmet edeceklerini dile getiren Başkan Büyükakın, görkemli bir büyükşehir markasını oluşturulması için çalışacaklarını kaydederek, “Kocaeli Türkiye’de yaşamak için tercih edilecek ilk üç şehirden biri olacak. Bunun eğitim camiamızdan devletimizin tüm kurumlarıyla hayata geçireceğimizi belirtmek isterim. Ortak akıl ve katılımcılık anlayışıyla çalışacak, çocuklarımıza ve gençlerimize güzel bir gelecek hazırlayacağız” diye konuştu. Konuklarını ayrı ayrı kabul eden Başkan Büyükakın, tebrikleri için misafirlerine, memnuniyetlerini de ifade etti.