Çavuşlu Köprüsünde Dere İçi Kazılar Yapılıyor
Derinceliler 15 Temmuz’da Meydana Sığmadı
Anasayfa > Haberler > Aygün Hizmet Çıtasını Yukarıya Taşıyacak
Aygün Hizmet Çıtasını Yukarıya Taşıyacak
AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyeleri, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu

Derince’mize Çok Önemli Değerler Katacak

31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından göreve başlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e makamında tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Abdullah Eryarsoy, İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve il yönetim kurulu üyeleri de Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerini iletti. Eryarsoy ziyaretinde Zeki Aygün’ün birleştirici yapısıyla Kocaeli’nin ağabeyi olduğunu belirterek, “Geçmişte gerek il başkanı, gerekse milletvekili olarak kentimize önemli katkılar sunan Zeki Ağabeyimiz inanıyorum ki Derince’mize de çok önemli değerler katacak. Gönül belediyeciliğini en güzel şekilde uygulayacak olan başkanımızın ilçemizdeki hizmet çıtasını daha da yukarıya taşıyacağına inanıyoruz” dedi.

Aygün’den Eryarsoy ve Yönetimine Teşekkür

İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de yaptığı konuşmada, “Seçim süreci boyunca teşkilatlarımızla birlikte omuz omuza çalışarak başarılı neticelere imza attık. Rabbim ilçemize, kentimize ve ülkemize hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin inşallah” dedi. Konuşmasında, gönül belediyeciliği vurgusu yapan Aygün, “Artık seçim süreci geride kaldı ve biz gönül belediyeciliği şiarıyla çıktığımız bu yolda her daim halkımızın içerisinde olmaya devam edeceğiz. Derince’miz için tüm gayretimizle çalışacağız” dedi.