Başkan Aygün, Ankara’dan İki Müjdeyle Döndü
12.07.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün’den BLD Derincespor’a Tam Destek
Aygün’den BLD Derincespor’a Tam Destek
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, hafta sonu Aliağaspor deplasmanında şampiyonluk mücadelesine çıkacak olan Belediye Derincesporlu futbolcuları ziyaret ederek tam destek verdi

İzmir Deplasmanına Gidecekler

Bu sezon Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Belediye Derincespor, geçtiğimiz hafta deplasmanda Gaziosmanpaşasporu 5-0’lık skorla farklı mağlup edip, grubun yeni lideri olmuştu. Takipçisi Aliağaspor’un bir puan önünde sezonun bitimine iki hafta kala liderlik koltuğunu ele geçiren Belediye Derincespor’a 14 Nisan Pazar günü saat 15.00’de İzmir Aliağa Şehir Stadı’nda oynayacağı zorlu mücadele öncesi Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’den tam destek geldi.

Yeni Bir Başarı Öyküsü Daha Yazacaklar

Başkan Aygün, Derince Belediyespor Tesisleri’ne giderek kulüp başkanı Ahmet Güntepe, teknik direktör Talip Yeşilyurt ve sarı lacivertli futbolcularla bir araya geldi. Belediye Derincespor’un ilçeyi başarıyla temsil ettiğini belirten Başkan Aygün, “Belediye Derincespor camiası başarılarıyla hepimizi gururlandırıyor. İnanıyorum ki futbolcularımız hafta sonu yeni bir başarı öyküsü daha yazarak, İzmir’den Derince’ye mutlu bir şekilde dönecek. Biz Derince Belediyesi olarak her zaman yanlarında olacağız” dedi.