Çenesuyu’nda Fiyatlar İndirildi
14.04.2019
Anasayfa > Haberler > Şeker: Derince’miz Daha da Değer Kazanacak
Şeker: Derince’miz Daha da Değer Kazanacak
AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, hayırlı olsun ziyaretinde bulunduğu Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ile birlikte Derince'nin beş yıllık süreçte daha da değer kazanacağını ifade etti

Gönül belediyeciliği anlayışıyla hizmet maratonuna başlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bir yandan makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor. Başkan Aygün, son olarak AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker ile bir araya geldi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Milletvekili Şeker, “Önümüzdeki beş yıl boyunca yapacağı hizmetlerle Derincemizi daha güzel yerlere taşıyacak olan Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygüne başarılar diliyorum. İnanıyorum ki hizmete sunacağı projelerle Derince’miz daha da değer kazanacak” dedi. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ziyaretinden dolayı Milletvekili Şeker’e teşekkür ederek, birlik ve beraberlik içerisinde Derince için çalışacaklarını söyledi.