Belediye Derincespor Şampiyon
Kaymakam Aksak’tan Başkan Aygün'e Ziyaret
Anasayfa > Haberler > Koltuklara Güç Veren Kişiler Olmalıyız
Koltuklara Güç Veren Kişiler Olmalıyız
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz ile Derinceli muhtarları konuk eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, "Koltuklardan güç alan değil koltuklara güç veren kişiler olmalıyız" dedi

Çakır ve Yılmaz’dan Ziyaret

31 Mart mahalli idareler seçimlerinin ardından çalışmalarına başlayan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez makamında AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz ile Derinceli muhtarları konuk etti. Göreve başlamasından dolayı Başkan Aygün’ü tebrik eden Milletvekilleri Çakır ve Yılmaz, Derince’de beş yıllık süreçte gönül belediyeciliğinin en güzel şekilde uygulanacağına inandıklarını belirterek, başarı dileklerini iletti. Başkan Aygün de Milletvekilleri Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, hep birlikte Derince’nin geleceğine imza atacaklarını söyledi.

Ortak Amacımız Derince’ye Hizmet

Derince’de yeni dönemde görev yapacak olan mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Aygün, birlik ve beraberlikle aşılamayacak sorun olmadığını ifade etti. Devlet yapısı içerisinde muhtarlıkların çok önemli bir rolü olduğunu belirten Başkan Aygün, “Hepimizin ortak amacı Derince’mize hizmet etmek. Biz koltuklardan güç alan değil koltuklara güç veren kişiler olmalıyız. Yapacağımız icraatlarla Cumhurbaşkanımızın omuzlarındaki yükü azaltmalıyız.” dedi. Muhtarlar da Başkan Aygün’ü seçim başarısından dolayı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.