Aygün: Gönül Birliği İçerisinde Çalışıyoruz
Derince’de Nostalji Rüzgarı Esecek
Anasayfa > Haberler > Aygün: Her Gün Sizlerin Yanında Olacağım
Aygün: Her Gün Sizlerin Yanında Olacağım
Kendisini ziyaret eden Derinceli hemşerileriyle sohbet eden Başkan Aygün, "Seçim sürecinde halkımızın gönüllerini yapmaya geliyoruz demiştik. Bundan sonra da her gün sizlerin yanında olarak birlikte yürümeye devam edeceğiz" dedi

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından başladığı görevinde vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşıyor. Derincelilerin ziyaretleriyle bir an olsun yalnız bırakmadığı Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliğini en güzel şekilde uygulayacaklarını da göstermiş oluyor. Vatandaşların sorun ve önerilerini dikkatle dinleyerek not alan Başkan Aygün, seçim sürecinin artık geride kaldığını ve hizmet döneminin başladığını belirtiyor. Derinceli hemşerileri ile istişarelerde bulunan Başkan Aygün, “Seçim sürecinde halkımızın gönüllerini yapmaya geliyoruz demiştik. Bundan sonra da her gün sizlerin yanında olarak bu yolda birlikte yürümeye devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin inşallah” diyerek birliktelik vurgusu yapıyor.