Kırım Sürgünü 75. Yılında Anıldı
17.05.2019
Anasayfa > Haberler > Rektör Hülagü'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Rektör Hülagü'den Başkan Aygün'e Ziyaret
Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tebrik ziyaretleri kapsamında kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişare etmeye devam ediyor.  Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimlerden biri de Kocaeli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sadettin Hülagü oldu. Başkan Aygün’ü seçim başarısından dolayı kutlayan Hülagü, yeni dönemde yapacakları çalışmalarda başarılar diledi. Başkan Aygün de ziyaretlerinden dolayı Hülagü’ye teşekkür ederek, “Kentimize artı değer katacak çalışmalara imza atmak için tüm kurumlarımızla iş birliği içerisinde olacağız. Bu noktada üniversitemizle ve rektörümüzle el birliği içerisinde hareket ederek Derince’mize değer katan çalışmalara imza atacağız” dedi.