Derince'de Spor Yapmayan Çocuk Kalmayacak
28.11.2019
Anasayfa > Haberler > Parolamız Gönül ve Hizmet Belediyeciliği
Parolamız Gönül ve Hizmet Belediyeciliği
AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Cemil Yaman’dan Ziyaret

31 Mart seçimlerinin ardından Derince Belediye Başkanı olarak görevine başlayan Zeki Aygün, bir yandan yeni dönemde hayata geçireceği projeleri şekillendirirken diğer taraftan makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Toplumun her kesiminden büyük bir teveccüh gören Başkan Aygün, bu kez Kocaeli Milletvekilleri Emine Zeybek, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Cemil Yaman’ı konuk etti. Başkan Aygün ilk olarak makamında Milletvekili Cemil Yaman, Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve Öztekin Kaşukçi’yi ağırladı.

Milletimize Hizmet Yolunda

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün başkan olarak görev alacak olmasının hem Derince ilçesi hem de Kocaeli için çok önemli bir kazanç olduğunu belirten Cemil Yaman, “Zeki Aygün başkanımızla birlikte Derince’nin bundan sonraki süreçte daha çok hizmet alacağına inanıyorum. Milletimize hizmet yolunda başkanımıza ve çalışma arkadaşlarına kolaylıklar diliyorum” dedi. Başkan Aygün de daha önce TBMM çatısı altında birlikte görev yaptığı Cemil Yaman ve beraberindeki heyete ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Zeybek ve Katırcıoğlu

Başkan Aygün, ayrıca AK Parti MKYK Üyesi, Kocaeli Milletvekili Emine Zeybek, Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu’nu makamında konuk etti. Zeki Aygün’ün geçmişte milletvekili olarak Meclis çatısı altında çok önemli çalışmalara imza attığını söyleyen Zeybek ve Katırcıoğlu, Derince’nin beş yıllık süreçte hizmete doyacağını ifade ettiler. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de ilçeye hep birlikte hizmet edeceklerini belirterek “Milletvekillerimiz ve hükümetimizin katkısı, Büyükşehir Belediyemizin desteği ve bizlerin gayretleriyle Derince’de gönül belediyeciliğini hizmet belediyeciliğiyle pekiştireceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası