İlçemizi Yarınlara Birlikte Taşıyoruz
05.12.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Halkımızın Talepleri, Önceliğimizdir
Aygün: Halkımızın Talepleri, Önceliğimizdir
Kendisini ziyaret eden konukları ile istişarede bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, gönül belediyeciliği anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek "Derince'mize hizmet noktasında halkımızın talepleri daima önceliğimiz olacak" dedi

Kentin Dinamikleri ile Buluşuyor

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, seçim sürecinin ardından başladığı yeni görevinde vatandaşların yoğun teveccühü ile karşılaşıyor. Bir yandan seçim döneminde vaat ettiği projelerin startını vermeye hazırlanan diğer taraftan ise tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Aygün, yine kentin birçok dinamiği ile bir araya geldi. Başkan Aygün, bu bağlamda geçmiş dönem AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, eski il başkan yardımcıları Mehmet İpşiroğlu ve Mehmet Öztürk, geçmiş dönem AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, AK Parti Derince Sırrıpaşa Mahalle Başkanı Gülay Arslan ve yönetim kurulu üyeleri, Körfez Belediye Başkan Yardımcısı Selahattin Kabadayıoğlu, Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın ile bir araya geldi.

Başkan Aygün’e Ziyaretler Sürüyor

Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimler arasında Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Av.Yunus Emre Kurt, Derince Ocak Başkanı Burak Dolan ve yönetim kurulu üyeleri, Magna Otomotiv A.Ş. Genel Müdürü Serdar Eren, Derince Taşköprülüler Dernek Başkanı Erhan Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü, Abdullah Karhan ve emniyet mensupları, Kocaeli Kars İli Derneği Başkanı Alican Kazgan ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Esnaf ve Sanaatkarlar Odası Başkanı Kadir Durmuş ve yönetim kurulu üyeleri, Kocaeli Anadolu Gençlik Vakfı Başkanı Kemal Halıcı ve yönetimi, Derince İşitme Engelliler Derneği Başkanı Hüseyin Engin Kaya ile yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

Gönül Belediyeciliği Vurgusu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, toplumun tüm kesimleri tarafından gerçekleştirilen ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Gönül belediyeciliği anlayışıyla çıktığımız bu yolda halkımızdan aldığımız yetkiyle görevimize başladık. Seçim sürecinde de sıklıkla vurgu yaptığımız gibi hedefimiz gönül belediyeciliğini, hizmetlerimizle harmanlayarak Derince’ye artı değer sunmak. Bu anlayışla projelerimiz hazır ve çalışmalarımıza başladık” dedi. Halkın taleplerinin daima öncelikleri olacağını belirten Aygün, “Doğup büyüdüğüm Derince’mize faydalı olmak için gece, gündüz demeden mesai harcayacağız. İnşallah güzel projeleri vatandaşlarımızla beraber hep birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

Yerel Yönetimde şeffaflığın sağlanması, bireylerin yönetime ortak olması, Belediye – Vatandaş kaynaşmasının gerçekleşmesi için yöneten ve yönetilen arasındaki engelleri ortadan kaldırarak, siz vatandaşlarımızın sorunlarının en kolay şekilde yetkililere ulaştırılması, böylece sorunların çözümlenmesini hedefleyen yep yeni bir projeyi hayata geçirdik.

ÇÖZÜM MASASI Nasıl İşliyor?

Çözüm Masasının işleyişinde tüm iletişim araçları etkin bir şekilde kullanılmaktadır. Belediye hizmet binamızda oluşturulan Çözüm Masası aracılığı ile halkımızın müracaatları şu şekilde alınmaktadır;

Kişisel Başvuru;

Belediyemize şahsen gelerek müracaat eden vatandaşlarımız Çözüm Masası uzmanları tarafından karşılanmaktadır. Kişinin kişisel bilgileri ve müracaatın özeti sisteme kaydediliyor. Kaydedilen bu bilgi müracaat konusuna göre ilgili Belediye birimi tarafından görülüyor. İlgili birimin verdiği cevap sistemden de takip edilerek size müracaatınızın cevabı iletiliyor.

Telefon Aracılığı ile Başvuru;

239 44 66 numaralı telefonumuz mesai saatleri içerisinde aranabilmektedir. Arayan vatandaşlarımız  uzmanlarımız tarafından cevaplandırılmakta ve aynı şekilde sisteme kaydedilerek ilgili birimden cevap alınıp müracaat sahibine dönülmektedir.

İnternet Aracılığı ile Başvuru;

İnternet kullanıcıları müracaatını sisteme kaydedebilmekte ve sisteme kaydedilen bu müracaatlar Çözüm Masası ekibimiz tarafından takip edilerek çözüme kavuşturulmaktadır.

Şikayet ve İstekleriniz İçin

Çözüm Masası vatandaşlarımızın yönetime katılması ve yönetimi destekleyebilmesi için bilgi ve belgelere ulaşmasını kolaylaştırmakla birlikte vatandaşlarımızın bilgiye ulaşım haklarını kullanmasını da sağlamaktadır.

Önceki Başvurularınız Takip Etmek İçin

">Çözüm Masası