Derince'de 19 Mayıs Coşkuyla Kutlandı
Kırım Sürgünü 75. Yılında Anıldı
Anasayfa > Haberler > Alibaba Kasabı Derince’de Açıldı
Alibaba Kasabı Derince’de Açıldı
Derince'de hizmet verecek olan Ali Okta'nın sahibi olduğu Alibaba Kasabı Et Center'ın açılışını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaptı

Yenikent Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Caddesi No: 22 adresinde hizmet verecek olan Alibaba Kasabı Et Center’ın açılışını Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün yaparken, Derince Belediyesi Meclis Üyesi Nurhan Baytak, Yenikent Mahallesi Muhtarı Erol Küçük, çevre esnafları ve Derinceliler de açılışa yoğun ilgi gösterdi. Yıllardır Alibaba Restaurant olarak verdiği hizmetlere bundan sonra kasap olarak da devam edeceklerini söyleyen işletme sahibi Ali Okta, başta Başkan Zeki Aygün olmak üzere tüm davetlilere katılımlarımdan dolayı teşekkür etti. Başkan Aygün de okunan duaların ardından hizmete giren Alibaba Kasabı Et Center’ın ilçeye ve işletme sahiplerine hayırlar getirmesini temennisinde bulundu.