Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Derince'de Bayram Temizliği
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Her Zaman Halkın Yanında
Başkan Aygün Her Zaman Halkın Yanında
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, teravih namazı öncesi 60 Evler Sahil Camii Derneği'nde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti

Ramazan ayı süresince farklı noktalarda Derincelilerle bir araya gelmeye özen gösteren Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, bu kez Yavuz Sultan Mahallesi’nde yer alan 60 Evler Sahil Camii Derneği’nde vatandaşlarla buluştu. Teravih namazı öncesi cami derneğinde gerçekleşen buluşmada vatandaşlarla istişare eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, ilçede hizmete sunacakları projelerle ilgili bilgilendirmelerde bulundu. Tüm Derincelilerin Ramazan ayını bir kez daha tebrik ettiğini ifade eden Başkan Aygün, kendisine iletilen tüm talep ve önerileri de dikkatle dinledi.