Cumhur İttifakı’nı Buluşturan İftar
25.05.2019
Anasayfa > Haberler > Derince Lisesi Mezunları İftarda Buluşacak
Derince Lisesi Mezunları İftarda Buluşacak
Derince Lisesi Mezunları Derneği'nin gelenekselleşen Pilav Günü etkinliği bu yıl Ramazan ayı dolayısıyla iftar buluşmasına sahne olacak

Derince’de artık bir gelenek haline gelen Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin 10. Pilav Günü etkinlikleri bu yıl 18 Mayıs Cumartesi günü okul bahçesinde yapılacak. Ramazan ayı dolayısıyla iftar organizasyonuna sahne olacak bu yılki Pilav Günü etkinlikleri öncesinde dernek yönetimi hazırlıklarını sürdürüyor. Bu kapsamda Derince Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Necdet Meriçli, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Meriçli Başkan Aygün’e katkılarından dolayı teşekkür ederek Pilav Günü etkinliğine davet etti. 1968 yılında Derince Ortaokulu’nun ilk mezunlarından olan Başkan Aygün de Derince Lisesi Mezunları Derneği’nin düzenlediği etkinliğin artık ilçede bir gelenek haline geldiğini belirterek, dernek başkanı Necdet Meriçli’ye daveti için teşekkür etti.