Deprem Şehitlerimiz Dualarla Anıldı
15.08.2019
Anasayfa > Haberler > Aygün: Çenesuyu Bizim En Önemli Değerimiz
Aygün: Çenesuyu Bizim En Önemli Değerimiz
Çenesuyu Tesisleri'nde incelemelerde bulunan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince'nin en önemli değeri olan Çenesuyu'nun pazarlama ağını daha da genişletmek için çalışmalar yapacaklarını söyledi

Başkan Aygün Çalışmaları İnceledi

Evliya Çelebinin "abıhayat" olarak betimlediği rivayet edilen Çenesuyu, Derince’nin dünyaya açılan en önemli pencerelerinden biri konumunda. Abdulaziz döneminde adı şairlerin mısralarıyla taşlara kazınan, saray ve konaklarda içilen Çenesuyu, günümüzde Marmara Bölgesi’nin en önemli işletmelerinden ve yaptığı üretimle ülke ekonomisine katkı sağlıyor. Derince Belediyesi’nin iştiraki, Derince’nin en önemli markası olan Çenesuyu’ndaki üretimi yerinde inceleyen Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de “Çenesuyu bizim en önemli değerimizdir” dedi.

Çenesuyu Tanzim Satış Mağazası

Çenesuyu’nun pazarlama ağının daha da genişlemesi için yapacakları çalışmalarla ilgili şirket yöneticileri ile değerlendirmede bulunan Başkan Aygün, seçim döneminde vaat ettikleri Çenesuyu Tanzim Satış Mağazası’nı da hayata geçireceklerini söyledi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Aygün, “Yeni kuracağımız Çenesuyu Tanzim Satış Mağazası

ile belediyemizin iştiraki olan Çenesuyunun perakende satışının yanı sıra köy kooperatiflerimiz ile birlikte ilçe köylerimizde üretilen süt, yumurta, sebze gibi doğal ürünlerden halkımızın sağlıklı bir şekilde faydalanmasını amaçlıyoruz” dedi.