Derince'yi Yarınlara Birlikte Hazırlayacağız
24.05.2019
Anasayfa > Haberler > Belediye Derincespor’da Hedef 3. Lig
Belediye Derincespor’da Hedef 3. Lig
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta sezonu şampiyon olarak noktalayan Belediye Derincespor, 12 Mayıs Pazar günü Kütahya'da karşılaşacağı Bucak Belediye Oğuzhanspor'u mağlup etmesi halinde 3. Lig'e yükselecek

Kütahya’da Zorlu Randevu

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig 9. Grup’ta önemli bir başarıya ulaşarak sezonu şampiyonlukla noktalayan Belediye Derincespor, 3. Lig yolunda çok önemli bir engeli geride bırakmıştı. Normal sezonun ardından 3. Lig’e yükselme play off müsabakaları öncesi ilk turu bay geçen Belediye Derincespor, ikinci tur karşılaşmasında 12 Mayıs Pazar günü kritik bir doksan dakikaya çıkacak. Kütahya Tavşanlı Ada Stadı’nda saat 15.00’de başlayacak müsabakada Bucak Belediye Oğuzhanspor ile karşı karşıya gelecek olan Belediye Derincespor bu müsabakayı kazanması halinde 3. Lig’e yükselecek.

Belediye Önünden Otobüs Kaldırılacak

Zorlu karşılaşma öncesi Kütahya’da kampa giren Belediye Derincesporlu futbolcular, teknik direktör Talip Yeşilyurt öncülüğünde hazırlıklarını sürdürüyor. Öte yandan Belediye Derincespor’un Kütahya’da oynayacağı 3. Lig’e yükselme maçı öncesi Derince ilçesi de kenetlenmiş durumda. Derince Belediyesi yetkilileri sarı lacivertli futbolcuları zorlu müsabakada yalnız bırakmak istemeyen taraftarlar için ilçeden araç kaldırılacağını belirtti. 12 Mayıs Pazar günü saat 09.00’da belediye binası önünden otobüslerin kaldırılacağı bu önemli müsabakaya gitmek isteyen taraftarların 05547662118 ve 05322608493 numaralı telefonlardan bilgi alabilecekleri belirtildi.