Başkan Aygün: Biz Büyük Bir Aileyiz
Derince'de Bayram Temizliği
Anasayfa > Haberler > AK Parti Derince İftarda Tek Yürek
AK Parti Derince İftarda Tek Yürek
AK Parti Derince İlçe Başkanlığı tarafından Yelken Kafe'de düzenlenen iftar programına AK Parti'ye gönül veren teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi

Katılım Yoğun Oldu

Derince’de Ramazan ayında önemli iftar organizasyonlarına ev sahipliği yapan Yelken Kafe Restaurant ve Düğün Salonu bu kez AK Parti teşkilatlarının buluşma adresi oldu. AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu’nun ev sahipliğinde düzenlenen iftar programına başta Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün olmak üzere, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Şirin ve Kemal Bayraktar, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, mahalle muhtarları,  il ve ilçe yöneticileri, kadın kolları ve gençlik yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat yöneticileri yoğun ilgi gösterdi. İftar öncesi tüm masaları tek tek dolaşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün ve AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, teşkilat mensuplarıyla selamlaştı.

Başkan Aygün’den Teşekkür

İftar programında birer selamlama konuşması yapan AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.  AK Parti Derince İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu da konuşmasında, iftara katılan tüm teşkilat yöneticilerine teşekkür ederek AK Parti ailesi olarak uyum içerisinde çalıştıklarını söyledi. Salonu dolduran AK Parti ailesine hitap eden bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Seçim sürecinde beraber çok güzel bir şekilde çalıştık. Bunun bir belediye seçimi değil aynı zamanda beka seçimi olduğunu biliyorduk. Allah hepinizden razı olsun. Rabbim bu birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Rabbim Ramazan ayını huzurlu bir şekilde geçirip, hayırlısıyla bayrama kavuşmayı nasip etsin” dedi.