Cumhur İttifakı’nı Buluşturan İftar
25.05.2019
Anasayfa > Haberler > Derinceliler Çayhanede Buluşuyor
Derinceliler Çayhanede Buluşuyor
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Kent Meydanı'nda devam eden çayhane etkinliklerine katılarak, vatandaşlarla sohbet ediyor

Derince Belediyesi’nin Kent Meydanı’nda düzenlediği ve Ramazan ayı boyunca devam edecek olan çayhane etkinlikleri, ilçe halkı tarafından yoğun ilgiyle karşılanıyor. Her gün okunan akşam ezanının ardından iftarını yapan Derincelilerin buluşma noktası olan Kent Meydanı’nda Ramazan sohbetleri ilerleyen saatlere kadar devam ediyor. Kent Meydanı’nda gerçekleşen çayhane etkinliklerine katılan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün de vatandaşları yalnız bırakmıyor. Teravih Namazı öncesi alana gelen Başkan Aygün, vatandaşlarla tek tek selamlaşarak, sohbet ediyor. Ramazan ayının güzelliğini Kent Meydanı’nda hep birlikte yaşadıklarını söyleyen Başkan Aygün, tüm Derincelileri iftardan sonra çayhaneye beklediklerini ifade etti.