Başkan Aygün bu kez Harmantarla’daydı
23.05.2019
Anasayfa > Haberler > Gönül’den Aygün’e Tebrik Ziyareti
Gönül’den Aygün’e Tebrik Ziyareti
Kocaeli siyasetinin önemli isimlerinden geçmiş dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün'ü ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, tebrik ziyaretleri kapsamında kentin dinamikleri ile bir araya gelerek istişare etmeye devam ediyor.  Başkan Aygün’ü ziyaret eden isimlerden biri de geçmiş dönem AK Parti Kocaeli Milletvekili Sibel Gönül oldu. AK Partinin kurucu il kadın kolları başkanlarından olan Sibel Gönül ile Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün görüşmesinde yerel ve ulusal gündem değerlendirildi. TBMM çatısı altında birlikte çalıştıkları Başkan Aygün’ün Derince’ye çok önemli hizmetlerde bulunacağına inandığını belirten Gönül, ilçede gönül belediyeciliğinin en güzel şekilde yaşanacağını söyledi. Başkan Aygün de ziyareti dolayısıyla Gönül’e teşekkür ederek, hep birlikte Derince’ye değer katan çalışmalara imza atacaklarını söyledi.