Derince'de Bayram Coşkuyla Kutlandı
10.08.2019
Anasayfa > Haberler > Ünaltın Ailesi İftarda Buluştu
Ünaltın Ailesi İftarda Buluştu
Ünaltın İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Ünal'ın Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde düzenlediği iftara katılım yoğun oldu

Derince’nin önde gelen şirketlerinden Ünaltın İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mümin Ünal’ın düzenlediği geleneksel iftar yemeği Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde gerçekleşti. Aynı zamanda AK Parti Derince eski İlçe Başkan Yardımcısı olan Mümin Ünal’ın ev sahipliğinde gerçekleşen yemek ilçe protokolü ve Ünaltın İnşaat ailesini bir araya getirdi. İftar yemeğine Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Pala, İlçe Müftüsü Mecit Amil, Ünaltın İnşaat çalışanları ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. İftarda bir konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Mümin Ünal kardeşimizin düzenlediği iftar programında hemşerilerimiz ile beraber orucumuzu açıyoruz. Rabbim bu mübarek ayın bereketinden ve nimetlerinden tüm İslam alemine faydalanmayı nasip etsin” dedi.