Derinceliler 15 Temmuz’da Meydana Sığmadı
15.07.2019
Anasayfa > Haberler > Başkan Aygün Eğitim Camiasının Yanında
Başkan Aygün Eğitim Camiasının Yanında
Eğitim camiasından konukları ile bir araya gelmeye devam eden Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, önemli mesajlar verdiği görüşmelerinde eğitime yönelik faaliyetleri belediyenin asli işi olarak gördüklerini söyledi

Müdürler ve Okul Aile Birlikleri

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, eğitim camiasından konuklarını makamında konuk etmeye devam ediyor. Başkan Aygün son olarak Nene Hatun İlk ve Orta Okulu Müdürü Ekrem Ertuğral, Seka Çocuk Dostları Anadolu Sağlık Meslek Lisesi Müdürü Kader Yılmaz, Alparslan Orta Okulu Müdürü Lütfi Özyurt ve futbolda Kocaeli il şampiyonu olan öğrencileri, Hamit Özdağ İmam Hatip Orta Okulu Müdürü Abdurrahman Öz, Hikmet Uluğbay İlk ve Ortaokulu Müdürü Suat Yazan, Pakmaya Huriye Pak Ortaokulu Müdürü Bilal Avcı, Çınarlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Süleyman Toktaş, Zehra Emine Öçgüder Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Jale Şahin ve okul aile birliği yöneticileri ile bir araya geldi.

Herkese Sorumluluklar Düşüyor

Eğitimin kendilerinin en önemli öncelikleri arasında yer aldığını belirten Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Okul müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve okul aile birliği yöneticilerimiz ile bir araya geldiğimiz bu buluşmalar bizler açısından da çok verimli geçiyor. Bu vesileyle sizlerin ilettiği okullarımızın talep ve ihtiyaçlarını aciliyet sırasına göre gideriyoruz. Çocuklarımızı geleceğe daha iyi hazırlamak için kuşkusuz en önemli unsur eğitim. Biz de bu anlayışla ülkemizin yarınlarını inşa edecek olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim alması için elimizden geleni yapacağız. Fakat bu konuda herkese sorumluluklar düşüyor. Eğitim sadece okulla sınırlı kalıp, sorumluluğu öğretmenlerimizin sırtına yüklenmeyecek kadar büyük bir süreç. İlk etapta ailelerden başlayarak hepimiz bu konuda üzerimize düşeni yapmalıyız” dedi.